Crear empresa a França

Esculli la forma jurídica més adient per crear la seva empresa a França.

Podrá trobar informació de les diferents formes jurídiques en el següent enllaç: http://www.apce.com

En aquest apartat l'emprenedor podrà trobar aquella informació necessària en cas que vulgui crear la seva empresa a França. Podrà escollir quina és la forma jurídica més adient i quins són els tràmits administratius per legalitzar la seva activitat.

Dispositiu d'acompanyament - 8 etapes

1.Primera acollida - realitzada per un tècnic de la CCI, aquest primer contacte dóna les informacions generals i orienta l'emprenedor dels diferents tràmits i altres organismes.

2.Sessió d'informació a la creació d'empreses - mitja jornada d'informació gratuïta a la cambra tots els dimarts de 9.00h a 11.00h. Juntament amb un tècnic de creació d'empreses, permet a l'emprenedor conèixer els tràmits a seguir, les diferents formes jurídiques i les ajudes i formalitats.

3.Espai creació - aquest espai dedicat a la creació/represa d'empreses està equipat d'eines informàtiques amb accés gratuit a internet. Obert tots els dies de dilluns a divendres de 9.00h a 12.00h i de 14.00h a 17.00h.

4.Formació de curta durada " 5 dies per emprendre" - 8 sessions a l'any. Es composen de: 4 dies de teoria on s'expliquen més extensament els tràmits comercials, la rentabilitat financera, els estatuts, els tràmits administratius i el projecte de creació. 1 dia de taller de trobada amb els professionals (banquer, notari, expert comptable, abogat).

5.Formació llarga - durada de 189 hores, aquesta formació es fa 3 cops a l'any. Està subvencionada per la "Région Languedoc-Roussillon." El contingut pedagògic conté: l'emprenedor, les eines de gestió i els tràmits comercials, les formes jurídiques, fiscalitat i tallers personalitzats.

6.Taller ACCRE - aquest taller gratuit es fa tots els divendres de 9.30h a 11.00h sota inscripció. Dóna ajuda per omplir el dossier.

7.Seguiment dels projectes - aquesta etapa permet l'ànàlisi dels projectes sobre la partida tècnica i financera. S'acompanya de recerca de finançament i ajudes a l'inici del projecte. Orientació del Club de creadors "CREA-POLE".

8.Inscripció al C.F.E.- Per arrencar la seva activitat, els emprenedors s'han d'inscriure al Registre de Comerç i de Societats. Per això entreguen el seu dossier a la CCI en un únic lloc: el centre de formalitats d'empreses.


Presentació  |  Crear empresa a Catalunya  |  Crear empresa a França  |  Crear empresa a Andorra  |  Franquícies
Enllaços  |  Contacte Cambra  |  Documentació en francès
  © Cambra Comerç Girona |  avís legal