Presentació


Les Cambres de Comerç de Catalunya, França i Andorra disposen d'un servei de creació d'empreses per tal d'ajudar als nous emprenedors, estimular la creació d'empreses i fomentar la creació de nous llocs de treball.

Crear Empresa a Catalunya - Crear Empresa a França - Crear empresa a Andorra

L'objectiu d'aquest web és crear un servei comú per a tots els emprenedors dels dos costats de la frontera per portar accions d'assessorament conjuntes a totes aquelles persones que vulguin crear empresa a Catalunya, a França o Andorra i crear unes eines conjuntes que facilitin aquesta tasca.

Un assessorament previ pot evitar molts problemes posteriors

Aquest Servei pretén que l'emprenedor pugui rebre tot tipus d'informació i assessorament sobre els requisits que ha de tenir una empresa.
També podrà conèixer els recursos existents per tal d'afavorir la seva creació: crèdits tous, subvencions i altres avantatges per a la posada en funcionament de la seva empresa i empresaris


Factors d'èxit

L'èxit de les empreses depèn, en gran part, de la correcta planificació de tots els seus aspectes:

>> el producte o servei
>> el mercat, l'organització,
>> la forma jurídica i els tràmits administratius
>> el finançament...

Les Cambres assessoren als nous emprenedors sobre tots aquests aspectes que es resumeixen en l'elaboració d'un pla d'empresa. A l'apartat CREAR EMPRESA A CATALUNYA, CREAR EMPRESA A FRANÇA O CREAR EMPRESA A ANDORRA podrà trobar tots els avantatges que li podem oferir per crear una empresa amb majors garanties d'èxit.


Presentació  |  Crear empresa a Catalunya  |  Crear empresa a França  |  Crear empresa a Andorra  |  Franquícies
Enllaços  |  Contacte Cambra  |  Documentació en francès
  © Cambra Comerç Girona |  avís legal